+359 893 334 219
office@katinarite.com

Доставка

KATINARITE.COM е специализиран електронен магазин за продажба на катинари и аксесоари за тях. Сайтът съдържа снимки и описание на стоките, класифицирани в категории. Съдържа също и код, под който всеки един артикул фигурира в базата данни. Всички публикувани цени са с включен ДДС. Цената на всяка стока е за 1 брой и не включва цена за доставка.

Доставка на катинари

Доставка:

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес.

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента се доставя на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчаната стока се оставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка.

В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и KATINARITE.COM се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.

Куриерска фирма:

KATINARITE.COM работи основно с едни от най-популярните куриерски фирми на българския пазар - Спиди, за услугите на която нашите клиенти ползват преференциални цени. 

Цена на доставка:

Цената на доставката се начислява автоматично към стойността на поръчката. Тя се калкулира автоматично, като към нея се начислява такса гориво, която се променя ежемесечно (график може да видите тук за Speedy), такса обявена стойност/ застраховка или такса "Tежък пакет" и Такса товаро-разтоварни операции, в зависимост от теглото на поръчката, както и такса Наложен платеж, ако е избран такъв начин на плащане.

Считано от 01.11.2018г. ще бъде въведена допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.00лв. (без вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя.

Цената на доставката варира според това, дали е избрана икономична или експресна, както и дали е до адрес или до офис на доставчика. Вижте по тук всички офиси на куриерска фирма Speedy.


Срок на доставка:

Срок на доставка на поръчката зависи от избраният начин на доставка, като ако методът на плащане предполага предварително заплащане той започва да тече от момента на получаване на плащането на клиента от KATINARITE.COM.

  • Доставка Стандарт 24 ч (доставки се правят и в събота до 14ч (ако сте направили поръчка в петък), като има допълнителна такса)

Мрежата от 331 офиса на Спиди в страната и собственият автопарк дават възможност за 100% покритие на територията на Република България за целите на фирмата и предлаганите услуги.

Доставка за 24 часа във всички големи градове. По-малките населени места се обслужват по график.

* Срокът може да бъде удължен при официални празници и/или почивни дни, със срока на неработните дни.

* * KATINARITE.COM не носи отговорност за забава на доставката, поради независещи от BRAVITE.com обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера, извършващ доставката.