+359 893 334 219
office@katinarite.com

За Нас

За нас Катинари

KATINARITE.COM е специализираният електронен магазин за катинари на ключарски център Bravite.com, най-големият електронен магазин за заключващи системи и механизми. Тук ще намерите богат избор от катинари, подходящи за различни случаи на употреба – секретни катинари, катинари със защитена скоба, с верига, с висока сигурност, с шифър (код), катинари с еднаква секретност, катинари за велосипеди, както и аксесоари за катинари – планки, халки с болт и гайка. Покриваме всички ценови диапазони с цел да задоволим най-взискателните клиенти, които търсят катинари от най-високо качество, така и тези, които търсят бюджетно решение.

KATINARITE.COM съществува като отделен сайт от 27-ми Юли 2009г. и това е неговата втора версия. Сайтът е собственост на ключарски център Bravite.com. Обслужва се от ключарския център с адрес гр.Варна, ул. Ген. Колев 38А, точно под който се намира и ключарско ателие на Topkluchari.com.

Целта на фирмата и персонала на фирмата е да Ви предложат професионална помощ относно желания заключващ механизъм, да Ви консултират и да Ви предложат най-доброто решение за Вашия случай. Стараем се да получите най-доброто обслужване и цени в сферата на заключващите системи във Варна.

Ние Ви гарантираме адекватни и незабавни ключарски услуги за заключващия Ви механизъм – катинар, брава или друг. Можете да пазарувате от нас онлайн от всяка точка на страната, а ако са Ви нужни ключарски услуги, свързани с Вашия катинар – на разположение сме на територията на град Варна.


Галерия

 

Усилен катинар
Катинари
Катинар и сайтът Katinarite.com
Катинар Mauer
Мобилна версия на Katinarite.com
Подредени катинари
Опаковани катинари
Катинари с опаковките
Катинари на различни производители
Катинари