+359 893 334 219
office@katinarite.com

Плащане

наложен платеж банков превод дебитна кредитна карта

KATINARITE.COM е специализиран електронен магазин за продажба на катинари и аксесоари за тях. Сайтът съдържа снимки и описание на стоките, класифицирани в категории. Съдържа също и код, под който всеки един артикул фигурира в базата данни. Всички публикувани цени са с включен ДДС. Цената на всяка стока е за 1 брой и не включва цена за доставка. Цената за доставка се калкулира автоматично при поръчката.

KATINARITE.COM предлага голям брой начини за плащане на on-line покупка:

  • Куриер с наложен платеж
  • Банков превод
  • EasyPay
  • ePay
  • Кредитна / Дебитна карта

 

Куриер с наложен платеж:
Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката, става при получаването й от клиента, поръчал стоката. Към сумата по доставката се начислява пеоцвнт Наложен платеж, който е определен от избрания куриер.

плащане с наложен платеж

С банков превод:
Заплащането на дължимата цена на стоката става предварително по банков път, след издаване на проформа фактура, служеща като основание за превода. След приключване на поръчката при този метод на плащане, Вие ще получите проформа фактура на електронната поща, която сте посочили.

плащане с банков превод

Чрез системата на EasyPay:
Заплащането на дължимата цена на стоката от клиента става предварително чрез системата на EasyPay, след края на поръчката. Системата на EasyPay изпраща потвърждение за поръчката веднага след заплащането и това ускорява доставката. Заплащането става директно в някой от офисите на EasyPay в цялата страна. Най-близкият до Вас офис може да намерите тук.

плащане с EasyPay

Чрез системата на ePay:
Заплащането на дължимата цена на стоката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително чрез системата на ePay, след края на поръчката. Онлайн плащанията за защитени със сертификат за сигурност и криптирана връзка. Необходима е регистрация ако Ви предстои да ползвате услугите на ePay за първи път.

Имайте предвид, че при използване на системата за плащане на ePay (https://www.epay.bg/), ще Ви бъде начислен минимален процент такса в зависимост от уговорения план между Вас и системата на ePay. Тази сума зависи единствено от договорката Ви с ePay и тя няма да бъде отбелязана във Вашата поръчка през нашия онлайн магазин.

плащане с ePay

С кредитна / дебитна карта:
KATINARITE.COM е един от малкото истински онлайн магазини в България, предлагащи плащане чрез кредитна карта. Връзката е надеждно криптирана и се извършва чрез виртуален терминал към Райфайзен банк.

плащане с кредитна дебитна карта