+359 893 334 219
office@katinarite.com

Blossom

Blossom Lock Company е в топ 10 от компаниите в Китай в производството на катинари. Фирмата предлага повече от 30 вида катинари, като гамата обхваща катинари с барабан, катинари с дискови механизъм и лостови катинари.

Компанията е основана през 1993г с фабрика на площ над 145 хил. кв. метра. Blossom Lock Company е водеща компания в индустрията за производство на катинари в Китай, не само като професионален производител за развитие, проектиране, производство на продуктите, но и в продажби и следпродажбено обслужване на продуктите си.

Продуктовата гама е богата - 20 серии с над 300 катинари, различни по вид заключване, материал на изработка и функционалност. Хората, работещи в Blossom непрекъснато подобряват качеството на производство и благодарение на това, предлагат на пазара отлични продукти. От компанията настояват за приемане на стратегия на марката, която отговаря на изискването на местни и чуждестранни клиенти от областта на иновациите в съвременната индустрия за производство на катинари. Към настоящия момент, продукти с марка Blossom се предлагат в повече от 30 страни по света.

Blossom Lock Company е водеща компания в своята сфера, както по отношение на производството, включващо иновации, дизайн, но и също в продажбите и следпродажбен сервиз

 Blossom Lock Company