+359 893 334 219
office@katinarite.com

CHE ZAM

www.ruslocks.com

Историята за създаването на фирмата и производството на заключващи системи ЧАЗ датира от далечната 1971 година. Днес CHE.ZAM e водеща руска компания специализирана в производството на над 30 разновидности на заключващи продукти.

Повечето от тях са катинари от тежки и леки групи. Фирмата заема 60% дял от вътрешният пазар. Катинарите на CHE.ZAM гарантират висока сигурност, дълготрайност и надеждност. Първите катинари били произведени през 1971 година и от тогава непрекъснато се актуализират и подобряват за да се наложат с високото си качество. Катинарите притежават международната сертификация за съответствие с ICO 9001: 2000, а през 2000 и 2001 г. са наградени с редица престижни награди една от който е «Всероссийская марка III тысячелетия. Знак качества XXI века».

Днес катинарите CHE.ZAM се характеризират с модерен дизайн, разнообразие от цветове, удобни размери и, разбира се, отлични качествени характеристики. За високата надеждност и качество на катинарите гарантират висококачествени суровини, които се използват, строгия контрол на качеството на продуктите на всички етапи на производство.

Снимка на Чебоксарски завод в Русия, където се произвеждат продукти с марка ЧАЗ ТМ.

 КАтинари CHE.ZAM