+359 893 334 219
office@katinarite.com

DEKA

Под името DEKA ще намирате продукти с изпитано и доказано качество, защитено с 2 години пълна гаранция за качество и изключително висока устойчивост.

Продуктите на Дека са с изпитано и доказано качество, защитено с гаранции от производителя. Всички продукти от асортимента на фирмата са заменяеми с аналогични такива на пазара за заключващи системи и обков в България. Предимството, което предлагат на клиентите си, е че продуктите с марка Deka са с най-добро съотношение качество-цена! DEKA прилага гъвкава ценова политика, която не предполага натрупването на излишна добавена стойност по дистрибуторската верига.

В този ред на мисли BRAVITE.com е официален дистрибутор на DEKA. Като тук, в KATINARITE.com, ще намерите всички видове катинари Deka.

Всички прдукти, в т.ч. всички катинари на производител DEKA, са преминали тестове в лаборатории, което е доказателство, че те покриват необходимите стандарти за дългогодишна и безпроблемна употреба.

От скоро марка DEKA принадлежи към бранд YALE, който от своя страна e изключително важна част от ASSA ABLOY Group - световен лидер в решенията за отваряне на врати.

В началото на 2021г. всички продукти с логото на DEKA започват да се произвеждат с логото на Yale.

 КАтинари CHE.ZAM