+359 893 334 219
office@katinarite.com

Mauer

assaabloyopeningsolutions.bg/bg/

АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД е създадена през 1990 г. под името СД "Декаба" в гр. Варна, с цел производство и предлагане на пазара на нови продукти с повишена степен на сигурност, ползвайки опита на водещи фирми в Европа. Така компанията става международен българо-немско-холандски консорциум с производство изцяло базирано в България. През 2016г. АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД е придобита от шведската компания ASSA ABLOY - световен лидер в производството на заключващи устройства, но продължва да функционира като самостоятелно дружество във Варна, КОгато е сменено и името на компанията (предишно име Мауер локинг системс). 

Продукцията на предприятието е добре приета в страни като Холандия, Белгия, Испания, Молдова, Унгария, Великобритания, Исландия, Русия, Гърция, Украйна и много други.

Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти, чиято основна цел е разработката и производството на високотехнологични и прецизни изделия, отговарящи на завишените изисквания за сигурност в последното десетилетие.

Централният офис на фирмата е във Варна, но офиси са открити също и в София, Пловдив и Плевен.

 Мауер Варна